i_Testimonial_Page_banner_Tina_HairVolume_2024_NL_Mobile

“Ik was wanhopig op zoek naar een manier om de conditie van mijn haar te verbeteren.”

“Het hele gedoe met haaruitval begon na de geboorte van mijn eerste baby, nu 31 jaar geleden. Mijn haar veranderde van kwaliteit en ik werd steeds wanhopiger van de slechte conditie ervan. Mijn haar was zo dun dat ik mijn hoofdhuid kon zien. Ik dacht dat dit de rest van mijn leven zo zou blijven.” 

 “Jaren geleden kreeg ik ook te horen dat mijn haarzakjes verstopt waren door het gebruik van verkeerde haarstylingproducten. Sindsdien heb ik allerlei producten geprobeerd. Alles van sterke vitamine B tot verschillende haarshampoos en olieproducten. Het hielp allemaal niets!”

“Alles veranderde toen mijn zus mij aanraadde Hair Volume te proberen. Mijn zus is verkoopster in een natuurvoedingswinkel. Ze vertelde me dat de klanten keer op keer terugkomen om deze haartabletten te kopen en dan zeggen dat ze niet zonder kunnen. Dus mijn zus vond de tabletten het proberen waard.” 

“Dun haar lijkt in mijn familie te zitten, dus het voelt zo fantastisch dat ik nu elke maand naar de kapper moet! De laatste keer dat ik naar de kapper ging, zei mijn stylist: “Vertel eens wat je met je haar hebt gedaan! Het voelt sterker en in een veel betere conditie.”

“Mijn haar is een belangrijk onderdeel van mijn zelfvertrouwen en ziet er nu mooier uit dan ooit dankzij de Hair Volume™-tabletten”, zegt Tina met een brede glimlach op haar gezicht.

Mooier, voller en glanzend haar

Hair Volume™ is een klinisch bewezen haartablet dat voor zichtbaar mooier, voller en glanzend haar zorgt. Hair Volume™ is gebaseerd op appelextract in combinatie met gierst, paardenstaart, aminozuren, biotine, zink en koper. Het tablet geeft voedingsstoffen af aan de hoofdhuid en aan de haarzakjes waarin het haar wordt gevormd. Het gehalte aan zink en biotine draagt bij aan het behoud van normaal haar en een normale huid. Zink draagt ook bij aan het behoud van normale nagels. Koper ondersteunt een normale pigmentatie van het haar.

De haarfilosofie van New Nordic

De gezondheid van je haar begint vanuit je lichaam. Je haar weerspiegelt de staat van je voeding, hormoonbalans en de manier waarop je je haar van buitenaf behandelt, mogelijk met schadelijke haarproducten. De haarfilosofie van New Nordic bestaat eruit je te helpen je haarzakjes te voorzien van extra ingrediënten. Deze richten zich via de bloedbaan direct op de haarzakjes, waar ze de normale haargroei stimuleren en ondersteunen. Naast Hair Volume™-tabletten en -fruitgums adviseren wij ook Hair Volume™-haarverzorgingsproducten uit ons Beauty In & Out-assortiment voor een instant schoonheidseffect.

Verbluffende klinische resultaten

Hoewel de groeicyclus van haar lang is en drie tot zes jaar kan duren, hoef je niet eeuwig te wachten om resultaten te zien van het gebruik van Hair Volume™. Met onze klinisch geteste ‘Gold Standard’ Hair Volume™-formule wordt het haar al na twee maanden dikker en dichter, zoals bevestigd in het Parijse onderzoek in 2018. Negen van de tien deelnemers vonden dat hun haar mooier was dan voorheen, en zeven van de tien rapporteerden dat hun haar sterker aanvoelde na het gebruik van Hair Volume™.

0 /10
zouden Hair Volume™ aanbevelen
0 /10
zijn tevreden over het haarvolume
0 /10
vonden hun haar mooier en zichtbaar voller

Verzorg je haar zowel van binnenuit als van buitenaf

New Nordic heeft ook een shampoo en conditioner ontwikkeld in de Hair Volume™-beautylijn. Schoonheidssupplementen werken van binnenuit in harmonie met je lichaam door de levende cellen te bereiken die cosmetische crèmes niet van buitenaf kunnen bereiken. Het nieuwe haarverzorgingsassortiment heeft een onmiddellijk effect en werkt voor optimale resultaten in synergie met de Hair Volume™-tabletten voor inwendig gebruik. De haarverzorgingsserie is geschikt voor alle haartypes en kan gebruikt worden door zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden.

 Het Hair Volume™ haarverzorgingsassortiment is vrij van parabenen, siliconen, sulfaat, minerale oliën, ftalaten, PEG, PPG, DEA en TEA.

Laat de klanten spreken...

stars12345

Op basis van 678 beoordelingen