SKU
955

Hair Volume™ - 30 tabl.

Haargroei en volume

Hair Volume™ is de tablet die je nodig hebt voor het behoud van een normale volle haargroei door de haarwortel te voeden van binnenuit. Er zijn perioden dat je haren deze ondersteuning wel kunnen gebruiken.

  • Bevat appelextract, procyanidine B2, biotine¹, zink en koper.
  • Voedt de haarwortel van binnenuit voor het behoud van een normale volle haargroei¹
  • Complete samenstelling voor sterk, vol en gezond haar
€ 26,60

Speciaal samengesteld voor mooier en voller haar

Hair Volume™-tabletten zijn samengesteld volgens een bekroonde en klinisch geteste formule die ervoor zorgt dat je haar al na 2 maanden voller (dichter en dikker) wordt. Het kan zijn dat je haar stilletjes hongert naar voeding. Waarom is dat? Langdurige haargezondheid begint op cellulair niveau met sterke haarzakjes, die zorgen voor vol en levendig haar. Helaas behandelt het lichaam haarzakjes niet als een topbestemming voor voedingsstoffen. Je lichaam geeft prioriteit aan vitale organen boven haarzakjes, vooral bij stress en hormonale veranderingen. Als het lichaam niet over voldoende voedingsstoffen beschikt, komt een mooie haardos op de tweede plaats.

Wordt je haar dunner?

Begint je haar dunner te worden? Velen voelen zich ongemakkelijk of schamen zich zelfs vanwege dunner wordend of uitvallend haar. Heb je last van dunner wordend haar en heeft dit invloed op je gevoel van eigenwaarde of hoe je over jezelf denkt? Als je op zoek bent naar een oplossing die je helpt voller, glanzender en mooier haar te krijgen, dan hebben wij iets voor jou.

Waarom is Hair Volume zo goed?

Hair Volume™ bevat zuivere ingrediënten van natuurlijke oorsprong, plus ‘haar’-vitamines en -mineralen. Dit zijn veilige ingrediënten die de oorzaak bij de wortel aanpakken. Hair Volume™-tabletten zijn gebaseerd op ons speciale Annurca-appelextract, gierst- en paardenstaartextracten, evenals aminozuren (l-cysteïne en L-methionine), biotine (vitamine-B7), pantotheenzuur (vitamine-B5), zink en koper.

De haarfilosofie van New Nordic

De gezondheid van je haar begint vanuit je lichaam. Je haar weerspiegelt de staat van je voeding, hormoonbalans en de manier waarop je je haar van buitenaf behandelt, mogelijk met schadelijke haarproducten. De haarfilosofie van New Nordic bestaat eruit je te helpen je haarzakjes te voorzien van extra ingrediënten. Deze richten zich via de bloedbaan direct op de haarzakjes, waar ze de normale haargroei stimuleren en ondersteunen. Naast Hair Volume™-tabletten en -gummies adviseren wij ook Hair Volume™-haarverzorgingsproducten uit ons Beauty In & Out-assortiment voor een instant schoonheidseffect.

Verbluffende klinische resultaten

Hoewel de groeicyclus van haar lang is en drie tot zes jaar kan duren, hoef je niet eeuwig te wachten om resultaten te zien van het gebruik van Hair Volume™. Met onze klinisch geteste ‘Gold Standard’ Hair Volume™-formule wordt het haar al na twee maanden dikker en dichter, zoals bevestigd in het Parijse onderzoek in 2018. Negen van de tien deelnemers vonden dat hun haar mooier was dan voorheen, en zeven van de tien rapporteerden dat hun haar sterker aanvoelde na het gebruik van Hair Volume™.

0 /10
Zouden Hair Volume™ aanbevelen
0 /10
Zijn tevreden over het haarvolume
0 /10
Vonden hun haar mooier en zichtbaar voller

Schoonheid van binnenuit en van buitenaf

Hier bij New Nordic zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van kruidensupplementen en schoonheidsproducten op basis van wetenschappelijk onderzoek, resulterend in innovatieve, effectieve producten die harmonieus samenwerken met je lichaam. Het gebruik van zowel tabletten als haarverzorgingsproducten met dezelfde actieve plantaardige ingrediënten is een geweldige manier om je haar zowel van binnenuit als van buitenaf te verzorgen. Het is een nieuwe en holistische manier om voor je haar te zorgen. Met deze nieuwe schoonheidsroutine wordt je haar zowel van binnenuit als van buitenaf behandeld, en dat is precies waar Beauty In & Out™ om draait. Hair Volume™ is een unieke en revolutionaire schoonheidsbehandeling, met verbluffende en buitengewone resultaten voor je haar.

Laat de klanten spreken..

stars12345

Op basis van 678 beoordelingen

Geprezen door miljoenen over de hele wereld

Vrouwen en mannen van alle leeftijden en culturen zijn tevreden met Hair Volume™. Na jaren van onderzoek en testen werd Hair Volume™ in 2011 in Scandinavië gelanceerd. De tabletten worden allemaal vervaardigd in Zweden en Denemarken onder farmaceutisch toezicht en volgens strikte kwaliteitsnormen. Hair Volume™ wordt verkocht in meer dan 40 landen over de hele wereld en in meer dan 50.000 apotheken, van China in het oosten tot de VS in het westen.

Het best beoordeelde haartablet ter wereld

Behalve dat andere vrouwen vol lof zijn over Hair Volume™, heeft dit geweldige tablet in heel Europa en Noord-Amerika verschillende schoonheidsprijzen gewonnen. Hair Volume™ is waarschijnlijk het meest bekroonde haartablet ter wereld.

Annurca | Het geheim van ons haartablet

François Gérard en de oprichter Karl Kristian Bergman Jensen hebben meer dan 20 jaar samen over de wereld gereisd om plantaardige ingrediënten voor New Nordic-supplementen en cosmetische producten te ontdekken en te onderzoeken. Na jaren van onderzoek om de beste appelsoorten voor Hair Volume te selecteren, kwamen ze uiteindelijk terecht bij verschillende telers van het bijzondere appelsoort Annurca. Annurca-appels zijn waarschijnlijk de oudste bekende appelsoort ter wereld. Ze groeien op vulkanische grond in Zuid-Italië, in een gebied met een straal van 50 km net ten noorden van Napels. De appels zijn klein, sappig en zoet, maar met een klein zuurtje en een extra hoog gehalte proantocyanidine. Ze behouden heel lang hun smaak, aroma en kwaliteit. Het extract van de Annurca-appel heeft een bijzonder hoog natuurlijk gehalte aan een speciale proantocyanidine en is daardoor precies de juiste appel voor Hair Volume™.

annurca3
De speciale appel wordt vóór de extractie op zeefmatten gelegd om te rijpen
hvproductpage_apples2
Telen van de Annurca-appel, met een natuurlijk hoog procyanidine B2-gehalte
hvproductpage_apples3
New Nordic medewerkers bespreken de Annurca-appeloogst voor het Hair Volume-tablet met de boer (rechts)
hvproductpage_apples4
Annurca-appelplantage in Caserta, Campania, Italië
hvproductpage_apples5
De Annurca-appel groeit in vulkanische grond
hvproductpage_apples6
Het schilderachtige gebied rondom Caserta
hvproductpage_apples8
De oprichter van New Nordic, Karl Kristian, inspecteert zelf de groei van de Annurca-appel

Veelgestelde vragen

Je hoeft niet alleen ons op ons woord te geloven dat Hair Volume™ echt werkt. Veel vrouwen die Hair Volume™ hebben gebruikt, nemen contact met ons op om ons hun verhaal te vertellen en ons te zeggen hoe blij ze zijn met Hair Volume-tabletten en hoe het gebruik ervan hun leven heeft veranderd. Mogelijk heb je nog steeds vragen, die wij als experts op dit gebied kunnen beantwoorden. Hieronder hebben we enkele van de meest voorkomende vragen over de levensduur van haar op een rijtje gezet.

Haaruitval kan optreden als gevolg van vele factoren, zoals genetische factoren of aanleg, vitamine- en mineraaltekorten, huidproblemen, haargroeistoornissen, slechte voeding, emotionele veranderingen in je leven, verandering in je hormonale balans, bevalling en menopauze. Voor het stimuleren van de haargroei en het volume is een optimale voeding voor normale haargroei van groot belang. Voedingsstoffen die in harmonie met je haarzakjes werkzaam zijn om gezond haar te produceren. Hair Volume is een geavanceerde combinatie van deze voedingsstoffen.

Haar groeit in vier verschillende fasen. De laatste fase omvat het afstoten van oud haar, waardoor er ruimte ontstaat voor nieuwe haargroei. De haarstreng uit een normaal haarzakje groeit gemiddeld drie jaar. Daarna is het haarzakje ongeveer drie maanden in rust voordat er weer een geheel nieuwe haarstreng terug groeit. Bepaalde omstandigheden kunnen de stadia van de haargroei verstoren.

Essentiële vitamines en mineralen zijn erg belangrijk voor een gezonde haargroei, met name biotine en zink. Omdat haar grotendeels uit eiwitten bestaat, moet je ook je eiwitinname op peil houden door je te concentreren op gezonde eiwitten. Die zitten in mager vlees, vis, bonen, peulvruchten en magere zuivelproducten.

Voortijdige haaruitval houdt vaak verband met stress. Stress kan ertoe leiden dat het haar versneld van de anagene fase naar de telogene fase en vervolgens naar de exogene fase overgaat, waardoor de normale dagelijkse haaruitval wordt verdubbeld of zelfs verdrievoudigd.

Leren ontstressen met behulp van yoga, meditatie, ademhalingstechnieken, counseling en door het vermijden van enkele van de dagelijkse stressoren in je leven, draagt bij aan het verminderen van stress, wat veel positieve gezondheidsvoordelen kan hebben.