all_members

N E W  N O R D I C - 30 jaar vitaliteit

New Nordic is een Zweeds bedrijf met een unieke knowhow op het gebied van medicinale planten. New Nordic ontwikkelt en verkoopt effectieve plantaardige voedingssupplementen en cosmetica om aan specifieke gezondheids- en schoonheidsbehoeften te voldoen. Deze worden onder het New Nordic-merk verkocht aan een toenemend aantal mensen over de hele wereld.

New Nordic werd in 1990 opgericht door Karl Kristian Bergman Jensen, wiens droom het was om een bedrijf op te richten dat plantaardige producten kon ontwikkelen die vitaliteit en jaren aan het leven van mensen zouden toevoegen. In 1992 is Marinus Blåbjerg als gelijkwaardige mede-eigenaar toegetreden tot het bedrijf. Dat markeerde de start van een langdurige vriendschap en samenwerking.

Onze passie is om mensen over de hele wereld te helpen beter en gezonder te leven door innovatieve en effectieve supplementen en cosmetica te ontwikkelen. In de moderne samenleving zijn veel mensen bang om oud te worden, en hoewel de bron van de jeugd nog niet is ontdekt, biedt de natuur toch een breed scala aan mogelijkheden om tot op late leeftijd nog te helpen met het behouden van uw kracht en vitaliteit. New Nordic is een pionier in het gebruik van plantaardige moleculen om de eigen mechanismen en krachten van het lichaam te activeren.

De producten van New Nordic hebben vele prijzen en certificaten van internationale brancheorganisaties gewonnen.

In de afgelopen jaren heeft het bedrijf een leiderspositie verworven in de categorie 'Beauty from Within' - een snel groeiende, wereldwijde sector.

Levensvreugde is het behouden van uw vitaliteit.

Laat New Nordic u hierbij helpen!