products_shelf

New Nordic Icons

Blue Berry™ - De essentie van de gezondheid van uw ogen (2000)
Jarenlang onderzoek en samenwerking met wereldberoemde oogartsen heeft geleid tot 's werelds eerste oogverzorgingstablet met luteïneverrijkte bosbessen. Sinds de oprichting in 1997 heeft de fabriek in Zweden haar productie van Blue Berry-tabletten elk jaar uitgebreid om te voldoen aan de groeiende vraag van klanten in 30 landen; van China in het oosten tot de VS in het westen. Dit tablet is een van de best verkopende producten van New Nordic en is zeker een blijvertje.

BioDrain® - Ontgiftig uw lichaam (1998)
In deze luxueuze wereld, waar in bijna elke portie voedsel wel rotzooi verstopt zit, werd de milleniumontgiftingsgolf versterkt door de BioDrain-ontgiftingstabletten. Met de toenemende hoeveelheden fastfood en snacks in ons dagelijks leven stond BioDrain klaar om te helpen met de ontgifting. Destijds draaide de productielijn in Denemarken overuren om de wachtende klanten te bevoorraden. Voordat BioDrain op de markt verscheen, moesten veel mensen hulp zoeken bij alternatieve behandelaars die een lijst met plantaardige extracten en tincturen voorschreven om het lichaam te ontgiften. Het gemak en de effectiviteit van BioDrain - met meer dan 10 kruiden en mineralen die in harmonie met uw lichaamseigen ontgiftingsorganen werken - was een groot succes, en vandaag de dag is het product nog steeds in de schappen te vinden.

Frutin® - Nooit meer maagzuur (1992)
Frutin was de eerste baanbrekende innovatie van New Nordic. Het is ontwikkeld als een gemakkelijke en snelle remedie tegen maagzuur. Om het maagzuur in de maag te houden in plaats van in de slokdarm, waar het een brandend gevoel kan geven, heeft New Nordic een bijzondere natuurlijke citrusvezel uitgevonden. De vezel is uniek en velen hebben al geprobeerd om hem na te maken, maar altijd zonder succes. Als er op wordt gekauwd, drijft hij naar de bovenkant van de maag, waar er een soort deksel van schuim ontstaat die is gemaakt van natuurlijke fruitvezels en die voorkomt dat het maagzuur opstijgt naar de slokdarm. Dit alles gebeurt heel snel en de deksel drijft meerdere uren aan de bovenkant van de maag. Het unieke van dit product is het feit dat u het zuur kunt tegenhouden zonder het te neutraliseren. Hierdoor kan de maag goed blijven functioneren. Na 23 jaar is dit tablet nog steeds een uniek product.

Hair Volume™ - Hou uw volume op peil (2011)
Wat Hair Volume tot zo'n succesvolle, en bekroonde, haartablet maakt is de combinatie van krachtige natuurlijke groeifactoren uit appels en de technologie van het toevoegen van voedingsstoffen en activerende signalen aan de haarfollikelcellen. Vandaag de dag is Hair Volume het meest verkochte voedingssupplement voor haar in meerdere landen wereldwijd en maakt het deel uit van de dagelijkse schoonheidsroutine van miljoenen mannen en vrouwen over de hele wereld.


Skin Care™ - Activeer de collageenproductie in uw huid (2012)
Dit is waar het technologische voordeel en de knowhow van New Nordics echt doorschijnt. Na eeuwenlange toepassing van schoonheidsproducten op de huid beginnen wetenschappers eindelijk te begrijpen hoe plantaardige ingrediënten en voeding de diepere laag van de huidcellen kunnen activeren, en daardoor meer duurzame effecten kunnen verkrijgen in plaats van alleen maar cosmetische effecten. Een gezonde huid is een stralende en jong uitziende huid. Het onderzoek van New Nordic naar hoe cellen kunnen worden geactiveerd, draagt bij aan de ontwikkeling van deze nieuwe generatie van schoonheidsproducten. Het resultaat van dit onderzoek is Skin Care Collagen Filler, een tablet met de mogelijkheid om de productie van collageen van binnenuit te stimuleren. Het is geen sciencefiction en het is geen toverkunst. Het is de realiteit, gebaseerd op pure wetenschap. En Skin Care Collagen Filler is nog maar het begin. In de laboratoria van New Nordic worden veel verschillende tabletten ontwikkeld die inwerken op de huidcellen: de toekomstige traditie van huidverzorging en schoonheidsroutines wordt daar gecreëerd.