Zuccarin™

  • 60 tabletten
  • Op basis van witte moerbei
  • Vermindert de opname van koolhydraten uit de geconsumeerde suiker
  • Kan worden aanbevolen ter ondersteuning van een koolhydratenbeperkt dieët

€ 27,70
Normale prijs: € 27,70


Beeld
Beeld

Suikerbalans

In veel etenswaren zitten zogenaamde ‘verborgen suikers’. Hierdoor is het mogelijk dat u meer koolhydraten binnen krijgt dan gewenst. Zuccarin™ is de tablet die u nodig heeft om de opname van koolhydraten uit suiker en zetmeel te normaliseren¹ en/of uw bloedsuikerniveau in balans te houden². Het wittemoerbeiblad¹ in deze tabletten ondersteunt het koolhydraten metabolisme. Zuccarin wordt aanbevolen ter ondersteuning van een koolhydratenbeperkt dieet.

De tabletten zijn verder geoptimaliseerd met chroompicolinaat² dat bijdraagt aan het behoud van een normaal bloedglucoseniveau en een normale vet-, koolhydraten- en proteïnestofwisseling. Het wittemoerbeiblad in Zuccarin ondersteunt het koolhydraten metabolisme. Wittemoerbeiblad wordt in Japan traditioneel als voedingsmiddel en thee gebruikt. Zuccarin wordt gemaakt door het zorgvuldig selecteren van de bovenste bladeren van de in de bergen groeiende witte moerbei. De bladeren worden gedroogd en geëxtraheerd zodat de heilzame plantendelen worden behouden. Dit is uw garantie voor een hoge gestandaardiseerde kwaliteit.

Met 1 tablet voor de maaltijden ondersteunt  Zuccarin het koolhydraten metabolisme.

Beeld

Gebruik 

1 tablet 3 maal per dag met een glas water en voor de maaltijd. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl. Houd u aan de (aanbevolen) dagelijkse dosering. Waarschuwing: we adviseren u professioneel advies in te winnen als u zwanger bent, borstvoeding geeft of aan allergieën lijdt. Let op: niet geschikt voor kinderen jonger dan 11 jaar. Het product niet gebruiken als de blisterverpakking (binnenfolie) kapot is of als ermee geknoeid is. Buiten bereik van kinderen houden.

Beeld

Witte moerbei (Morus Albla)
Zuccarin wordt gemaakt door het zorgvuldig selecteren van de bovenste bladeren van de in de bergen groeiende witte moerbei. De bladeren worden gedroogd en geëxtraheerd zodat de heilzame plantendelen worden behouden. Dit is uw garantie voor een hoge gestandaardiseerde kwaliteit.

Beeld

60 tabletten



Schrijf uw eigen review

Please verify reCAPTCHA. We use reCAPTCHA to protects from spam and abuse.

U plaatst een review over:Zuccarin™
Uw waardering

Ingrediënt

Per 3 tabletten

% RI*

Moerbei-extract (Morus alba L.)

gestandaardiseerd moerbeibladextract, 1% DNJ

1200 mg

 

Chroom (chroompicolinaat)

20 mcg

 50%

*RI: Referentie-inname

 

Gebruik 

1 tablet 3 maal per dag met een glas water en voor de maaltijd. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl. Houd u aan de (aanbevolen) dagelijkse dosering. Waarschuwing: we adviseren u professioneel advies in te winnen als u zwanger bent, borstvoeding geeft of aan allergieën lijdt. Let op: niet geschikt voor kinderen jonger dan 11 jaar. Het product niet gebruiken als de blisterverpakking (binnenfolie) kapot is of als ermee geknoeid is. Buiten bereik van kinderen houden.dieët

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS