SKU
148

Active Magnesium™ Glycinate 600 mg

Spieren, zenuwen en bloedcirculatie

Een unieke tablet op basis van magnesium met B-vitamines, vitamine D en een kruidenextract. Met snel opneembaar magnesiumbisglycinaat. Voordelen van magnesium in Active Magnesium:

  • Magnesium draagt bij tot een normale spier- en zenuwfunctie en draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme
  • Magnesium draagt bij tot vermindering van vermoeidheid en een moe gevoel
€ 23,95

ERVAAR HET EFFECT VAN MAGIC MAGNESIUM VANAF DAG ÉÉN

Magic Magnesium is de toekomst van magnesiumsupplementen. Je ervaart het uitstekende effect van Magic Magnesium op je lichaam sneller dan je misschien denkt. Of je nu een gebrek aan spierkracht ervaart of het gevoel van trillende spieren hebt, Magic Magnesium kan het supplement zijn waar je naar op zoek was. Dat geldt ook als je het gevoel hebt dat je zenuwen je dag of nacht parten spelen, of zelfs alleen al wanneer je je moe voelt en geen energie hebt voor de uitdagingen van de dag.

Magnesium is geïdentificeerd als een veelvoorkomend voedingstekort en als je te weinig magnesium binnenkrijgt in je voeding, ben je zeker niet de enige.

UITSTEKENDE ABSORPTIE

Ja. De Magic Magnesium-tabletten van New Nordic bevatten gemakkelijk opneembaar magnesium, dat niet alleen honderden metabolische reacties maar ook spierontspanning, zenuwfuncties, cellulaire energie en botgezondheid ondersteunt. Magic Magnesium biedt ook een hoge dosering vitamine D- en B-vitamines en schors van de Franse maritieme pijnboom, die de microcirculatie ondersteunen door de capillaire permeabiliteit te vergroten.

TWEE FACTOREN DIE MAGIC MAGNESIUM 'MAGISCH' MAKEN:

1. Elke soort Magic Magnesium-tablet bevat een gemakkelijk opneembare magnesiumbron.

2. De combinatie met D- en B-vitamines voorziet je van krachtige vitamines en extract van de schors van de Franse maritieme pijnboom. Deze ingrediënten werken uitermate goed in harmonie met magnesium en je lichaam.

i_food_GettyImages-801110034

ONDERSTEUNT DE GEZONDHEID VAN ZENUWEN, BOTTEN EN HART

New Nordic's Magic Magnesium Glycinate bevat 232 mg magnesium per dosis, wat spierontspanning en de gezondheid van het hart, de zenuwen en de botten bevordert.

Magic Magnesium bevat ook een hoge dosering van D- en B-vitamines plus schors van de Franse maritieme pijnboom.

Magnesiumglycinaat wordt gevormd uit elementair magnesium en het aminozuur glycine.

Je lichaam gebruikt dit aminozuur bij de opbouw van eiwitten.

WAT IS MAGNESIUM?

Magnesium is een mineraal dat helpt bij meer dan 300 metabolische reacties in het lichaam – van het ondersteunen van de zenuwfunctie en het reguleren van de spierfunctie tot het behouden van de botdichtheid. Magnesium vind je van nature in peulvruchten, noten, zaden en yoghurt.

WIE ZOUDEN EEN MAGNESIUMSUPPLEMENT MOETEN SLIKKEN?

Van magnesium is vastgesteld dat het een veelvoorkomend voedingstekort is. Meer dan 50% van de Amerikaanse volwassenen krijgt niet voldoende magnesium binnen via hun voeding (1). Dit betekent dat een magnesiumsupplement voor veel mensen belangrijk is. Gezondheidsdeskundigen adviseren een dagelijkse inname van 400-420 mg/dag voor mannen en 310-320 mg/dag voor vrouwen.

(1) Reider, Carroll A et al. “Inadequacy of Immune Health Nutrients: Intakes in US Adults, the 2005-2016 NHANES.” Nutrients vol. 12,6 1735. 10 Jun. 2020, doi:10.3390/nu12061735

i_wakingUpWoman_GettyImages-1417335533
grid_magnesium

MAGNESIUM EN DIENS HERKOMST

Magnesium is een metaal. Magnesium in voedingssupplementen is altijd aan één andere stof gebonden. In het lichaam wordt magnesium gescheiden van de stof waaraan het gebonden is. Die hoeveelheid van het verkregen zuivere magnesiummetaal wordt elementair magnesium genoemd. Het is de hoeveelheid magnesium die wordt vermeld bij voedingswaarde op de verpakking.

WELKE MAGIC MAGNESIUM IS GESCHIKT VOOR JOU?

Het New Nordic-assortiment bevat drie verschillende magnesiumbronnen. We zijn allemaal verschillend, en dus profiteren we allemaal op verschillende manieren van de drie bronnen en hun eigenschappen. Het kan lastig zijn om te kiezen, maar hier volgen enkele tips...

MAGNESIUM GLYCINATE

Glycine is een aminozuur dat bijdraagt aan het opbouwen van eiwitten die nodig zijn voor celweefsel. Glycine is ook een neurotransmitter in het centrale zenuwstelsel. Magnesiumglycinaat is daarom bijzonder geschikt voor wie dag en nacht het zenuwstelsel en de hersenen wil ondersteunen.

600 mg magnesiumclycinaat per tablet levert 240 mg elementair magnesium per dagelijkse dosis op.

MAGNESIUM MALATE

Malaat is een appelzuur dat betrokken is bij de energieproductie van de cellen voor dagelijkse energie en fysiek uithoudingsvermogen. Magnesiummalaat is een goed voedingssupplement voor de spierfunctie en uithoudingsvermogen, en is bijzonder geschikt voor degenen die hun spierfunctie willen ondersteunen, maar ook voor sporters. Magnesiummalaat heeft geen effect op de spijsvertering zoals bijvoorbeeld bij magnesiumcitraat het geval is.

800 mg magnesiummalaat per tablet levert 240 mg elementair magnesium per dagelijkse dosis op.

MAGNESIUM CITRATE

Citraat maakt deel uit van de citroenzuurcyclus, een cyclisch biochemisch proces dat een centraal onderdeel vormt van het intermediaire metabolisme van cellen. De citroenzuurcyclus maakt deel uit van het metabolisme van koolhydraten, aminozuren en vetzuren. Magnesiumcitraat is daarom een heel goed voedingssupplement voor het omzetten van voedsel in energie. Magnesiumcitraat gaat vermoeidheid tegen en geeft energie.

750 mg magnesiumcitraat per tablet levert 247 mg elementair magnesium per dagelijkse dosis op.

VERSCHILLENDE SOORTEN MAGNESIUM