Hair Volume™

  • Voordeelverpakking met 30 tabletten ook 90 tabletten
  • Natuurlijke ingrediënten
  • Voedt de haarwortel van binnenuit voor het behoud van een normale volle haargroei¹
  • Complete samenstelling voor sterk, vol en gezond haar

€ 26,60
Normale prijs: € 26,60


Beeld

ONZE KLINISCH BEWEZEN EN BEKROONDE
HAIR VOLUME™ VIERT 10-JARIG JUBILEUM

Dit jaar is een speciaal jaar voor New Nordic. Het is namelijk 10 jaar geleden dat we ons populaire en bekroonde haartablet, Hair Volume™, lanceerden. Een van de absoluut grootste beautytrends van dit moment is 'schoonheid van binnenuit' en zelden zijn supplementen zo populair geweest als nu. Onze bekroonde Hair Volume™ is een van de populairste producten bij New Nordic, en dat is al 10 jaar lang zo.

Beeld

Sterk, vol en gezond haar¹

Hair Volume™ is de tablet die je nodig hebt voor het behoud van een normale volle haargroei door de haarwortel te voeden van binnenuit. Er zijn momenten dat je haren deze ondersteuning wel kunnen gebruiken. Iedereen heeft hier wel eens last van. De unieke combinatie van voedings- en haargroeifactoren in de tabletten ondersteunt en activeert de levensprocessen van de cellen van de haarzakjes. Het gezonde haar voelt sterk en vol aan en is stevig vastgehecht in de hoofdhuid.

De tablet bevat kruidenextracten, waaronder appelextract, rijk aan procyanidine B2 en de natuurlijke bouwstoffen biotine¹ en zink als een bijdrage tot normaal haar. Koper draagt bij tot een normale pigmentatie van het haar. Door de hoge dosering en uitgedachte samenstelling in Hair Volume is er slechts 1 tablet per dag nodig. De producten van New Nordic hebben als doel het stimuleren van de eigen lichaamsfuncties.

Beeld

Gebruik

1 tablet per dag met een glas water en bij een maaltijd. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl. Houdt u aan de (aanbevolen) dagelijkse dosering. Waarschuwing: Niet gebruiken bij zwangerschap of tijdens borstvoeding. Let op: niet geschikt voor kinderen jonger dan 11 jaar. Het product niet gebruiken als de blisterverpakking (binnenfolie) kapot is of als ermee geknoeid is. Buiten bereik van kinderen houden.

Beeld
Beeld

30 tabletten

Beeld

90 tabletten

Schrijf uw eigen review

Please verify reCAPTCHA. We use reCAPTCHA to protects from spam and abuse.

U plaatst een review over:Hair Volume™
Uw waardering

INGREDIËNT PR 1 TABLET %RI
Appelextract (Malus domestica Borkh.) 5:1 300 mg  
Gierstextract, zaad (Panicum miliaceum L.) 5:1 250 mg  
Paardenstaartextract (Equisetum arvense L.) 200 mg  
L-Cysteïne 60 mg  
L-Methionine 50 mg  
Pantotheenzuur 30 mg 500%
Zink 10 mg 100%
Biotine 0,475 mg  900%
Koper 1 mg 100%

*RI: Referentie-inname

Gebruik

1 tablet per dag met een glas water en bij een maaltijd. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl. Houdt u aan de (aanbevolen) dagelijkse dosering. Waarschuwing: Niet gebruiken bij zwangerschap of tijdens borstvoeding. Let op: niet geschikt voor kinderen jonger dan 11 jaar. Het product niet gebruiken als de blisterverpakking (binnenfolie) kapot is of als ermee geknoeid is. Buiten bereik van kinderen houden.

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS