Blue Berry™ Eyebright

  • Voordeelverpakking met 60 ook 120 tabletten

  • Unieke combinatie van voedingstoffen voor de ogen en gezichtsvermogen

  • Bevat onder andere vitamine A, zink, bosbes, ogentroost, afrikaantjesextract en luteine


€ 27,70
Normale prijs: € 27,70


Beeld
Beeld

Ogen en gezichtsvermogen

Blue Berry Eyebright™ is een tablet met voedingstoffen speciaal voor de ogen zoals vitamine A, zink, bosbes, ogentroost, afrikaantjesextract, luteïne. Het bosbessenextract en ogentroostextract helpen om de gezondheid van het oog te behouden. Het gehalte aan vitamine A draagt bij aan het in stand houden van een normaal gezichtsvermogen. Het afrikaantjesextract in Blue Berry Eyebright™ heeft een gestandaardiseerd gehalte aan natuurlijke gele luteïne. Luteïne is een carotenoïde en werkt eigenlijk als een UV filter in het oog. Het komt voor in een specifiek gedeelte van het netvlies en beschermt de ogen tegen UV-stralen. Daarmee dient het stofje als een soort natuurlijke zonnebril.

De producten van New Nordic stimuleren de eigen lichaamsfuncties. Het gehalte aan zink draagt bij aan een normale cognitieve functie, dit zijn alle processen betrokken bij het opnemen en verwerken van informatie, zo ook het gezichtsvermogen.

Beeld

Gebruik

2 tabletten per dag met een glas water en bij een maaltijd. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl. Houd u aan de (aanbevolen) dagelijkse dosering.Waarschuwing: niet gebruiken bij zwangerschap of tijdens borstvoeding.Let op: niet geschikt voor kinderen jonger dan 11 jaar. Het product niet gebruiken als de blisterverpakking (binnenfolie) kapot is of als ermee geknoeid is. Buiten bereik van kinderen houden.

Beeld
Beeld

60 tabletten

Beeld

120 tabletten

Schrijf uw eigen review

Please verify reCAPTCHA. We use reCAPTCHA to protects from spam and abuse.

U plaatst een review over:Blue Berry™ Eyebright
Uw waardering

Ingrediënt

Per 2 tabletten

% RI*

Bosbessenextract (Vaccinium myrtillus L.)5:1 equivalent van 2000 mg gedroogd fruit

400 mg

 

Oogentroostextract (Euphrasia officinalis L.)5:1 equivalent van 1000 mg gedroogd fruit

200 mg

 

Afrikaantjesextract (Tagetes erecta L.)Gestandaardiseerd tot 10% = 10,0 mg luteïne

100 mg

 

Vitamine A

400 mcg

50%

Zink

10 mcg

100%

Koper

1 mg

100%

*RI: Referentie-inname

Gebruik

2 tabletten per dag met een glas water en bij een maaltijd. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl. Houd u aan de (aanbevolen) dagelijkse dosering. Waarschuwing: niet gebruiken bij zwangerschap of tijdens borstvoeding. Let op: niet geschikt voor kinderen jonger dan 11 jaar. Het product niet gebruiken als de blisterverpakking (binnenfolie) kapot is of als ermee geknoeid is. Buiten bereik van kinderen houden.

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS