Beeld

Collageen is een van de meest essentiële ingrediënten voor een stevigere en elastischere huid. Iedere dag maakt ons lichaam nieuwe collageen aan. Toch begint al vanaf je 25e levensjaar het collageen in je lichaam af te nemen. Dit komt doordat we vanaf dan helaas minder collageen produceren en het opgebouwde collageen verliezen. Door de afname van collageen worden rimpels en lijntjes steeds meer zichtbaar. We vertellen je hoe je huidveroudering tegen kan gaan met dit bijzondere ingrediënt.

Wat is collageen?

Collageen is een eiwit dat van nature aanwezig in het menselijk lichaam. Het zorgt voor stevigheid en veerkracht in onder andere de dermis, dit is de laag onder de opperhuid, maar ook in de botten, pezen, haren en nagels. Zodra collageen begint af te nemen kan de huid haar stevigheid verliezen. Je verliest collageen niet alleen door veroudering, maar ook door te veel zonuren, roken, vervuilde lucht en het eten van suiker. Hoe meer collageen wordt afgebroken, hoe meer je de gevolgen zult zien in de vorm van lijntjes, rimpels en een hangende huid.

Helpt een supplement?

Dé manier om huidveroudering tegen te gaan of te voorkomen is door de huid te ondersteunen met collageen. Verschillende wetenschappelijke studies tonen aan dat collageen supplementen helpen tegen de afbraak van collageen. Wanneer je collageen aanvult door het nemen van supplementen zullen er minder rimpels zichtbaar worden en is de huid meer gehydrateerd en elastischer. Schoonheid komt van binnenuit en gelukkig kunnen we ons lijf, naast een gezonde levensstijl, een beetje helpen met supplementen.

Beeld

Skin Care™ Collagen Filler

Er zijn verschillende soorten collageen beschikbaar. New Nordic heeft ervoor gekozen om met MSC gecertificeerd marine collageen te werken. Dit betekent dat het komt van visserijen die duurzaam gecertificeerd zijn door de Marine Stewardship Council (MSC) en dat er geen extra vis gevangen is voor onze producten. Marine collageen heeft een hoge biologische beschikbaarheid en wordt daardoor makkelijk door het lichaam opgenomen. In ons prijswinnende tablet Skin Care™ Collagen Filler hebben we naast marine collageen ook een unieke combinatie van ingrediënten waarvan wetenschappelijk is bewezen dat ze bijdragen aan minder zichtbare rimpels en fijne lijntjes, waaronder granaatappel met een natuurlijk gehalte aan ellaginezuur, astaxanthine, tomaat en vitamine C. De combinatie van deze ingrediënten geven je dus niet alleen een collageen boost maar helpen je lijf ook om zelf weer meer collageen aan te maken. Kortom, een heleboel fijne ingrediënten die je huid er beter uit laten zien!

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS