BioDrain®

  • 90 tabletten
  • Complete detoxkuur met onder andere artisjkok, choline, spirulina, mariadistel en paardenbloem

€ 31,99
Normale prijs: € 31,99


Beeld
Beeld

DETOX tablet

BioDrain is al 25 jaar hét DETOX tablet uit Denemarken. Het is een detox kruidentablet die het lichaam voorziet van voedingsstoffen en een combinatie van bekende plantenextracten. BioDrain bevat onder andere een artisjokextract en choline¹ die de lever en de reinigende functies van het lichaam ondersteunen. De lever is na de huid het zwaarste orgaan van het menselijk lichaam en ondersteunt de reiniging van het lichaam. BioDrain bevat ook spirulina, paardenbloem, mariadistel en tijm. Spirulina² is een alg die zorgt voor meer vitaliteit en is o.a. goed te gebruiken als ondersteuning bij het afslanken of het volgen van een detox kuur. De essentiële vitamine choline draagt bij aan de instandhouding van de normale leverfunctie. Melkdistel en artisjok ondersteunen ook de reiningende werking van de lever- en de galfunctie. BioDrain bevat daarnaast het mineraal magnesium dat bijdraagt tot een normaal energieleverend metabolisme en zo helpt om vermoeidheid en moeheid te verminderen. BioDrain bevat daarom een uitgebalanceerde en zeer complete combinatie van kruiden en mineralen voor een detox kuur.

- Draagt bij aan de instandhouding van de normale leverfunctie¹.
- Ondersteuning bij het afslanken².

- Complete detoxkuur met onder andere artisjok, choline, spirulina, mariadistel en paardenbloem.

Beeld

Gebruik

3 maal daags bij een maaltijd 2 tabletten innemen met een glas water. Volg de kuur minimaal 2 weken, bij voorkeur 4-6 weken voor een beter resultaat. Drink veel water. Minimaal 1,5 liter per dag. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl. Houd u aan de (aanbevolen) dagelijkse dosering. Waarschuwing: niet gebruiken bij zwangerschap of tijdens borstvoeding.Let op: niet geschikt voor kinderen jonger dan 11 jaar. Het product niet gebruiken als de blisterverpakking (binnenfolie) kapot is of als ermee geknoeid is. Buiten bereik van kinderen houden.


Beeld
Beeld

90 tabletten

Schrijf uw eigen review

Please verify reCAPTCHA. We use reCAPTCHA to protects from spam and abuse.

U plaatst een review over:BioDrain®
Uw waardering

IngrediëntPer 6 tabletten% RI*
Cichoreiwortel (Cichorium intybus L.) 10:1 1770 mg
Bittersinaasappel (Citrus aurantium L.) 35% 780 mg
Psyllium (Semen isphagula L.) 528 mg
Spirulina (Arthrospira plantensis L.) 360 mg
Rode klaver-extract (Trifolium protense L.) 5:1 300 mg
Paardebloemextract (Taraxacum officinalis Web.) 5:1 300 mg
Artisjokextract (Cynaria scolymnus L.) 13,5:1 222 mg
Guldenroede-extract (Solidago virgaurea L.) 5:1 200 mg
Tijmextract (Thymus vulgaris L.) 5:1 175 mg
Mariadistelextract (Silybum marianum L. Gaertn.) 5:1 120 mg
Choline 200 mg 27%
Magnesium 100 mg 11%

*RI: Referentie-inname

Gebruik:

3 maal daags bij een maaltijd 2 tabletten innemen met een glas water. Volg de kuur minimaal 2 weken, bij voorkeur 4-6 weken voor een beter resultaat. Drink veel water. Minimaal 1,5 liter per dag. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl. Houd u aan de (aanbevolen) dagelijkse dosering. Waarschuwing: niet gebruiken bij zwangerschap of tijdens borstvoeding. Let op: niet geschikt voor kinderen jonger dan 11 jaar. Het product niet gebruiken als de blisterverpakking (binnenfolie) kapot is of als ermee geknoeid is. Buiten bereik van kinderen houden.

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS