Active Liver™

  • 30 tabletten
  • Draagt bij aan de instandhouding van de normale leverfunctie¹
  • Ondersteunt het afslankproces
  • Slechts 1 tablet per dag

€ 27,70
Normale prijs: € 27,70


Beeld
Beeld

Leverfunctie¹, vetstofwisseling² en afslanken³
Complete kruidencombinatie van artisjok, kurkuma, melkdistel en zwarte peper

Active Liver™ kan uw lever helpen ondersteunen als u een ‘vet leven’ leidt. De lever is het grootste interne orgaan in het menselijk lichaam en ondersteunt de reiniging van het lichaam. De tablet bevat een complete en unieke kruidenextractcombinatie voor de leverfunctie en stofwisseling¹. De kruidenextracten van melkdistel, artisjok, kurkuma en zwarte peper zijn aangevuld met de vitamine choline. Van de dagelijkse ‘levervitamine’ Active Liver hoeft u slechts 1 tablet per dag in te nemen. Choline¹ draagt bij aan de instandhouding van de een normale leverfunctie en de natuurlijke extracten van melkdistel en artisjok ondersteunen de lever- en galfunctie. Daarnaast zorgt het gehalte aan kurkuma² voor het behoud van een normale leverfunctie en vet- stofwisseling. De artisjok³ in Active liver draagt bij aan gewichtsbeheersing. Het ondersteunt de reinigende werking van de lever en stimuleert het afslanken.

Beeld

Gebruik

1 tablet per dag met een glas water en bij een maaltijd. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl. Houd u aan de (aanbevolen) dagelijkse dosering. Waarschuwing: we adviseren u professioneel advies in te winnen als u zwanger bent, borstvoeding geeft of aan allergieën lijdt. Let op: niet geschikt voor kinderen jonger dan 11 jaar. Het product niet gebruiken als de blisterverpakking (binnenfolie) kapot is of als ermee geknoeid is. Buiten bereik van kinderen houden.

Beeld
Beeld

30 tabletten

Beeld

60 tabletten

Schrijf uw eigen review

Please verify reCAPTCHA. We use reCAPTCHA to protects from spam and abuse.

U plaatst een review over:Active Liver™
Uw waardering

Ingrediënt

Per 1 tablet

 

Melkdistelextract (Silybum marianum L.)
gestandaardiseerd tot 80% mariadistel

250 mg

Artisjokextract (Cynara scolymus L.)
13,5:1 overeenkomend met 2997 mg kruid

222 mg

Kurkumaextract (Curcuma longa L.)
10:1 overeenkomend met 1500 mg wortel

150 mg

Zwarte peper (Piper nigrum L.)
40% piperine

10 mg

Choline

85 mg

 

Gebruik  

1 tablet per dag met een glas water en bij een maaltijd. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl. Houd u aan de (aanbevolen) dagelijkse dosering. Waarschuwing: we adviseren u professioneel advies in te winnen als u zwanger bent, borstvoeding geeft of aan allergieën lijdt. Let op: niet geschikt voor kinderen jonger dan 11 jaar. Het product niet gebruiken als de blisterverpakking (binnenfolie) kapot is of als ermee geknoeid is. Buiten bereik van kinderen houden.

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS